Nesër fillon ATP Tour 2020

  • Jan 02, 2020

02 Janar 2019

Nesër do të fillojë sezoni 2020 i tenisit botëror me garën e re “ATP Tour 2020”, i cili është edhe edicioni i parë i përballje se 24 shteteve në tre qytete të Australisë, Brisbane, Perth, dhe Sidnei.

Garat do të zgjasin dhjetë (10) ditë, nga 03-12 Janar 2020.

Nesër në Brisbane garojnë:
(1)Greqia- Kanada, (2) Gjermania- Australia

Në Perth:
(1) USA – Norvegjia, (2) Rusia – Italia

Ndërsa në Sydnay do të garojnë:
(1) Belgjika- Moldova, (2) Anglia – Bulgaria

Për më shumë detaje të garave mund të qaseni në linkun më poshtë:

https://www.atpcup.com/schedule

Share this post