Morea Dreshaj është fituese e turneut TK Akademija për U10,Shkup.

  • Mar 08, 2021

06 Mars 2021

Morea Dreshaj është fituese e turneut TK Akademija për grupëmoshen U10 “, që u mbajt në Shkup me 06-07 Mars.

Ne turneun e parë për U10 i organizuar në Shkup, Morea Dreshaj u shpall kampione. Ne mesin e 20 lojtarëve Morea ne finale poashtu luajti me nje tenisere nga Kosova, Hana Veseli.

Urime per finalisten Hana Veseli dhe per fituesen Morea Dreshaj!

Share this post