Morea Dreshaj dhe Rron Ramadani fitues ne red te turneu Peja kids Open

  • Maj 19, 2019

19 maj 2019

Morea Dreshaj nga KT Peja dhe Rron Ramadani nga KT Kalaja jane fitues ne kategorine red ne turnen Peja ROG Open 2019.

Ne finalen e vajzave Morea Dreshaj shenoi fitore ndaj Aleksandra Dukic nga KT Gracanica me rezultat 7/1 dhe 7/4 ndersa ne finale ne konkurencen e djemve Rron Ramadani ishte me i mire se Plator Avdija nga KT Sporek, ishte 7/0 , 7/9 dhe 7/3 ne te mire te Rronit.

Share this post