“Mjeshtri Open 2016” – ROG

  • Gus 17, 2016

Me qëllim te promovimit të talentëve në sportin e tenisit, Kompania “Mjeshtri” në bashkëpunim me KT Prishtina dhe Federaten e Tenisit të Kosovës gjatë kësaj fundjave organizon turneun “Mjeshtri Open 2016”. Turneu organizohet për grupmosha të reja ku pritet të marrin pjesë të gjitha klubet e Kosovës. Të shtunën në program është turneu U-12 për djem dhe vajza ndërsa ditën e diel do të organizohet turneu ROG në të dyja konkurencat.
Duke iu falenderuar FTK-se, Arben Islamit , dhe Granit Bajraliut turneu do të organizohet në terenet e tenisit në shkollën fillore “Ismajl Qemajli” në Bregun e Diellit në Prishtinë.

Share this post