Ministrja znj. Vlora Dumoshi viziton komunën e Gjilanit

  • Kor 02, 2020

02 Korrik 2020

Ministrja e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Vlora Dumoshi ka vizituar sot Kryetarin e komunës se Gjilanit, z. Lutfi Haziri ku u diskutuan projektet e pritshme nga MKRS.


Ndër projektet të cilat u diskutuan dhe pritën të zhvillohen është edhe Palestra sportive në Zhegër e cila kap vlerën e mbi 2 milion euro, ku perfsihen edhe dy fusha të tenisit, me vlerë mbi 70.000.00.

Share this post