Ministria e Kulturës Rinisë dhe Sportit organizoi ‘Tryezën e Sportit’

  • Jan 23, 2022

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, në bashkëpunim me Komitetin Olimpik të Kosovës kanë organizuar “Tryezën e Sportit”, diskutim në të cilin u trajtuan tema të rëndësishme për zhvillimin e sportit në vendin tonë, ku morën pjesë përfaqësues të nivelit më të lartë të komunitetit të sportit në Kosovë. I pranishëm ishte edhe kryeministri i Kosovës, Albin Kurti.

Pjesëmarrës në këtë organizim nga FTK ishte kryetari i FTK-së, Jeton Hadergjonaj.

Share this post