Mini-Tennis Championships, By BKT Kosova, nis nesër.

  • Tet 25, 2019

25 Tetor 2019

Mini-Tennis Championships, By BKT Kosova, nis nesër.

Nesër më 26 Tetor do të nisin garat e “Kampionatit Shetëror për Mini-tennis, By BKT, për të vazhduar edhe të Dielen më 27 Tetor.

Të gjithë pjesëmarrësit do të takohen në fushat e tenisit të K.T. Prishtina në orën 9:00, ku edhe do të fillojnë garat.

Kanë mbetur vetëm edhe pak orë deri në përmbylljën e afatit për paraqitje. Afati i fundit është sot, ora 17:00, andaj nxitoni:

Mënyra dhe kushtet e paraqitjes:
Email: tour@tenniskosova.com
Cc: federation@tenniskosova.com

Supervajzer i turneut do të jetë Gëzim Mehmedi, ndërsa lus të gjithë pjesëmarrësit të kenë me vete reketat e tyre te tenisit.

Ky organizim po mundësohet me ndihmen e BKT Kosova, sponzor kryesor i eventit.

Share this post