MINI-TENIS By BKT organizohet në Prishtinë.

  • Tet 21, 2019

21 Tetor 2019

MINI-TENIS By BKT organizohet në Prishtinë.

Më 26-27 në fushat e tenisit te K.T. Prishtina- Bregu i Diellit, do të organizohet “Kampionati Shtetërori në Mini-tenis by BKT Kosova ”, nën Federatën e Tenisit e Kosovës.

Mini-tenisi do të jetë i hapur për të gjitha grupmoshat e dy gjinive, me numër të pakufizuar të pjesëmarrësve të anëtarësuar në FTK.

Faza e parë është Round Robin, 4 deri në 6 pjesëmarrës në grup ,varësisht numrit të pjesëmarrësve. Loja do të luhet me “Top të kuq” dhe fushë dhe rrjetë të dimensioneve të mini-tennis.

Sponsor kryesor i aktivitetit do të jetë BKT Kosova, të cilën e falënderojmë për bashkëpunimin dhe mbështetjen.

Mënyra dhe kushtet e paraqitjes:
Email: tour@tenniskosova.com
Cc: federation@tenniskosova.com
Afati i paraqitjes: 24.10.2019, ora: 18:00

Pjesëmarrja: FALAS për grup moshat nën 12 vjeç
5€ për kategoritë tjera.

#Minitennis #Fun #Game #FTK #BKT #TennisDay #October

Share this post