Meldina Mislimi dhe Salidin Rama janë fituesit e turneut ” Kalaja Juniors 2021 – U14″

  • Mar 08, 2021

07 Mars 2021

Meldina Mislimi dhe Salidin Rama janë fituesit e turneut ” Kalaja Juniors 2021 – U14″.

Kanë përfunduar garat për grupmoshën U14, organizuar nga K.T. Kalaja.

Në konkurrencën e vajzave Meldina Mislimi zuri vendin e parë pasi mposhti në finale Learta Muharremi me rezultat 2:0 ne sete.

Tek djemtë pas një loje shumë të bukur nga të dy tenistët, fitues doli Salidin Rama kundër Alban Shabanit me rezultat 2:1 ne sete.

Share this post