Meldin Mustafi eshte fitues i turneut per kategorine U-14 ne Peje

  • Kor 03, 2012

Anetari i KT Prizreni, Meldin Mustafi eshte fitues i turneut per kategorine U-14. Ne finalen e turneut qe eshte zhvilluar ne Peje, Mustafi shenoi fitore ndaj Art Barutit nga KT Sporek-Gjakove me rezultat 9-5 ne geme. Ne turneun e sotem moren pjese 17 teniste te kesaj grupmoshe nga 5 klubet kosovare (Peja, Prizreni, Gracanica, Prishtina dhe Sporek nga Gjakova). Meqet jane zhvilluar ne sistem eliminimi deri ne 6 geme ndersa meqi final ne mes te Mustafit dhe Barutit eshte zhvilluar ne 9 geme te fituara. Fal triumfit te sotem Meldin Mustafi i vetem i prin ranglistes ne kategorine U-14. Rezultatet e turneut U-14 (M): Kualifikimet: Agon Belegu (PE) – Danilo Milic (GR) 4 – 3 Xhiroja e 1: Meldin Mustafi (PZ) – Edon Ademi (PR) 6 – 1 Lirigzon Latifi (PR) – Aleksandar Dimitrijevic (GR) 6 – 3 Festim Ibrahimi (PR) – Agon Belegu (PE) 6 – 0 Benjamen Galani (PE) – Arlind Gjuka (PE) 6 – 2 Shpat Kullashi (PE) – Miljan Nicic (GR) 6 – 0 Nol Kolica (PE) – Nikola Cosic (GR) 7 – 6 (7-1) Aleksa Dimitrijevic (GR) – Djordje Djekic (GR) 6 – 1 Art Baruti (SP) – Filip Vasic (GR) 6 – 1 1/4 e finales: Meldin Mustafi – Lirigzon Latifi 6 – 2 Benjamen Galani – Festim Ibrahimi 6 – 4 Nol Kolica – Shpat Kullashi 6 – 4 Art Baruti – Aleksa Dimitrijevic 6 – 0 1/2 e finales: Meldin Mustafi – Benjamen Galani 6 – 0 Art Baruti – Nol Kolica 6 – 4 Finalja: Meldin Mustafi – Art Baruti 9 – 5

Share this post