Mei Hasanaj dhe Erion Prizreni fitues te turneut orange ne turneun Peja ROG

  • Maj 19, 2019

19 maj 2019

Mei Hasanaj dhe Erion Prizreni nga KT Prishtina jane fitues te turneut orange ne turneun Peja ROG open 2019.

Ne finale ne konkurencen e vajzave Mei Hasanaj shenoi fitore ndaj Diella Hana nga KT Gjakova me rezultat 11-9 dhe 10 – 0, perderisa te djemt Erion Prizreni ishte me i mire se Amar Aliu nga KT Kalaja te cilin e mposhti me 13-11 dhe 10-1.

Ne konkurencen e vajzave moren pjese 16 garuese ndersa te djemt pjesemarres ishin 11 lojtare.

Share this post