Me te miret e vitit 2018

  • Jan 20, 2019

Dje me 19 janar 2019, ne Hotel Sirius duke filluar nga ora 11:00 u mbajte ceremonia e laureateve te tenisit 2018. Granit Bajraliu mori titullin tenisti i vitit tek kategoria meshkuj, ndersa tek vajzat teniste e vitit u shpalle Arlinda Rushiti.

Shperblime moren edhe fituesit e kategorive te tjera. Krahas shperblimeve FTK ndau edhe mirenjohje per institucionet:

– Departamenti i sportit, MRKS – Bashkepunim dhe Perkrahje;
– Komiteti Olimpik i Kosves – Bashkepunim dhe Perkrahje;
– Komuna e Prishtines – Bashkepunim dhe Perkrahje;
– Komuna e Ferizajit – Projekte Infrastrukture;
– Komuna e Gjakoves – Projekte Infrastrukture;
– Komuna e Prizreni – Projekte Infrastrukte.
– Mancherster Aid to Kosovo – Promotion of Tennis;
– Kohavizion – Mirenjohje per bashkepunim mediatik;

Si dhe per sponzoret:

– Hymeri Elevators, Prishtine – Perkrahje financiare 2018;
– Enrad Group, Prishtine – sponzor te turneve te tenisit
– Eurokos shpk, Prishtine- sponzor te turneve te tenisit
– Teb Bank, Prishtine – sponzor te turneve te tenisit
– Mjeshtri shpk, Prishtine – sponzor te turneve te tenisit
-Top Reklama, Peje – sponzor te turneve te tenisit
– Liv Hospital, Prizren – sponzor te turneve te tenisit.

Fituesit dhe te nominuarit per kategori ishin:

ARBITRI I VITIT: ARZEN RIFATI
Te nominuarit
1. Argjend Lecaj
2. Arzen Rifati

TRAJNERI I VITIT: EDON ADEMI
Te nominuarit
1. Durim Morina
2. Edon Ademi
3. Lorik Haxhishabani
4. Arian Ibrahimi

PUNETORI I I VITIT: VERSHIM HATIPI

TOPI I KUQ (M)- ERION PRIZRENI
Te nominuarit
1. Erion Prizreni
2. Latif Kryeziu
3. Erdi Musliu

TOPI I KUQ (F)- MEI HASANAJ
Te nominuarat
1. Mei Hasanaj
2. Flatra Koshi
3. Aleksandra Dukiç

TOPI I PORTOKALLTE (M)- SUFJAN BARUTI
Te nominuarit
1. Ervin Doli
2. Sufjan Baruti
3. Unik Ramadani
4. Yll Smakolli

TOPI I PORTOKALLTE (F)- AMELA XERXA
Te nominuarat
1. Amela Xerxa
2. Areta Rexha
3. Yllka Smakolli

TOPI I GJELBERT (M)-SALIDIN RAMA
Te nominuarit
1. Salidin Rama
2. Adriatik Haliti
3. Blend Pajaziti
4. Faton Islami

TOPI I GJELBERT (F)-TIARA BERISHA
Te nominuarat
1. Tiara Berisha
2. Meldina Mislimi
3. Tuana Zariqi

KATEGORIA U12 (M)- BATON HAXHIU
Te nominuarit
1. Baton Haxhiu
2. Filip Paviç
3. Amar Mustafa

KATEGORIA U12 (F)- MARIA DUKIÇ
Te nominuarat
1. Maria Dukiç
2. Vesa Osmani

KATEGORIA U14 (M)- DRINOR SHAMOLLI
Te nominuarit
1. Drinor Shamolli
2. Melos Nallbani
3. Fresk Sylhasi

KATEGORIA U14(F)- VESA GJINAJ
Te nominuarat
1. Vesa Gjinaj
2. Aja Broqi
3. Forta Morina

KATEGORIA U16 (M)- DIELL MEHMEDI
Te nominuarit
1. Diell Mehmedi
2. Drinor Shamolli
3. Fresk Sylhasi

KATEGORIA U16 (F) – VESA GJINAJ
Te nominuarat
1. Vesa Gjinaj
2. Blearta Ukehaxhaj
3. Forta Morina

KATEGORIA VETERAN (M)- MEJDI REXHEPI
Te nominuarit
1. Perparim Veliu
2. Mejdi Rexhepi
3. Jeton Hajdari
4. Naim Shehu

KLUBI I VITIT- K.T. RILINDJA
Te nominuar
1. K.T. Prishtina
2. K.T. Rilindja
3. K.T. Arena

TENISTE E VITIT – ARLINDA RUSHITI
Te nominuarat
1. Arlinda Rushiti
2. Vesa Gjinaj
3. Blearta Ukehaxhaj

TENIST I VITIT – GRANIT BAJRALIU
Te nominuarit
1. Granit Bajraliu
2. Burim Bytyqi
3. Genc Selita
4. Besart Halimi

Share this post