Me daten 14 Janar prej ores 11:00 do te mbahet shpallja e laurateve per vitin 2016.

  • Jan 10, 2017

Ngjarja do te mbahet ne sallen Orion(perballe Kino ABC-se) ne Prishtine.
Federata do te ndane Mirenjohje per ata cilet kane dhane kontribut ne zhvillimin dhe avancimin e sportit te tenisit.
Poashtu trajneret te cilet e kane marre licensen ITF Level 1 do te pajisen me diplomat e tyre.
Ju mirepresim.

Share this post