Më 31 gusht rikthehen garat e Tennis Europe

  • Kor 22, 2020

22 Korrik 2020

Garat e rangut Tennis Europe të kategorisë U14/ U16 do të rikthehen në javën e 31 gusht 2020.

Garat për U12 do të fillojnë përsëri më 01 Janar 2021.

Të gjitha ngjarjet do të aplikojnë procedura të reja të rrepta sa i përketë ruajtjes së shëndetit dhe sigurisë, thuhet në lajm.

Lajmi i plotë më poshtë:

#TennisEurope #Returnintennis #31August #Juniortour #StaySafe #TennisKosovo #FTK

Share this post