Me 27-28 prill K.T. Rilindja organizon turneun U16

  • Pri 25, 2019

25 prill 2019

Kete fundjave me 27-28 Prill Klubi i Tennisit Rilindja dhe Federata E Tennisit Te Kosoves organizon turneun e rradhes “Rilindja Open 2019” per kategorine U16.

Te gjithe te interesuarit mund te paraqiten permes:
Emaili – arian.-@hotmail.com
Facebook direkt – Arian Ibrahimi

Afati i fundit per paraqitje: e Enjte – ora 17:00

Share this post