Masters U14 organizohet me 26-27 Tetor

  • Tet 19, 2019

19 Tetor 2019

Më 26-27 Tetor në fushat e tenisit te K.T Rilindja do të organizohet turneu “Maters 2019” për grupmoshen U14.

Gara do të zhvillohet për kategorinë vajza dhe djem. Në rast të motit me shi, garat vazhdojnë edhe ditën e Hënë.

Përmes linkut më poshtë mund të qaseni direkt edhe në rregulloren për turnetë Master:

https://tenniskosova.com/images/uploads/Rregullore_Masters.pdf

Share this post