Mal Agushi me fitore në shortin kryesor të ITF World Tennis Tour Juniors ‘Tennispark Pointer Open 2022’

  • Maj 18, 2022

Po zhvillohet turneu ndërkombëtar i nivelit ITF World Tennis Tour Juniors ‘Tennispark Pointer Open 2022’ i cili po mbahet në Shkup të Maqedonisë së Veriut.

Tenisti, Mal Agushi ka eleminuar Amar Huseinovic me rezultat 6-4 6-4.

Urime dhe suksese!

Share this post