Mal Agushi kualifikohet në shortin kryesor të ITF World Tennis Tour Juniors ‘Tennispark Pointer Open 2022’

  • Maj 18, 2022

Janë përmbyllur ndeshjet kualifikuese për në shortin kryesor të ITF World Tennis Tour Juniors ‘Tennispark Pointer Open 2022’ i cili po mbahet në Shkup të Maqedonisë së Veriut.

Tenisti, Mal Agushi në ndeshjen e parë ka eleminuar Luka Medojevic me rezultat 6-1 6-1, ndërsa në ndeshjen e dytë kundërshtari Luka Jankulovski ia dorëzoi lojën lur rezultati ishte 6-2 në favorin e Agushit.

Urime dhe suksese!

Share this post