LOJRAT MESDHETARE PËR HERË TË PARË NË KOSOVË!

  • Sht 14, 2023

Sot në Asamblen e Përgjithshme të Komitetit Ndërkombëtar të Lojrave Mesdhetare që u zhvillua në Greqi, përveç tjerash është bërë zgjedhja e vendit mikpritës për organizimin e “Lojrave Mesdhetare 2030”.

U votua PRO që në vitin 2030 Lojrat Mesdhetare të zhvillohen në Kosovë!

Përveç investimeve që do bëhen në sporte të tjera, do ndërtohet dhe Qendra Nacionale e Tenisit në Prishtinë!

LM PRISHTINA 2030!

Share this post