Lojërat Mesdhetare Tarragona 2018

  • Qer 28, 2018

Garat për tenistët tanë që po marrin pjesë në Lojërat Mesdhetare Tarragona 2018, në Spanjë.

Tenisti Granit Bajraliu u ndesh me Mario Zilit nga Shqipëria, ku arriti ta mposht atë me rezultat 2:0 në sete (6:1 dhe 6:0). Rundi i dytë do të zhvillohet nesër ku do të ndeshët me Alexandre Muller nga Franca, njëherit bartës i dytë i turneut. Graniti në 1/8 e finales në Lojërat Mesdhetare Tarragona 2018, pësoi humbje 2:0 (6:2, 6:1) në sete nga bartësi i dytë i turneut, francezi, Alexandre Muller.

Tenistja Blearta Ukëhaxhaj u ndesh me Chiraz Bechri nga Tunezia, ku pas një loje shumë të mirë u mposht nga kundërshtarja e saj me rezultat (6:1, 6:1) në sete.

Burim Bytyqi filloj garën në Lojërat Mesdhetare Tarragona2018, aj u ndesh me Amine Ahouda nga Maroku, ndërsa nuk e kaloj sfidën pasi u mposht nga kundërshtari me rezultat 2:0 në sete (6:0 dhe 6:2).

Tenistët tanë, Granit Bajraliu dhe Burim Bytyqi u mposhtën nga Libani 2:0 në sete, 6:1 dhe 6:4.

Per foto KLIKO

Share this post