“Little Players” dhe “Cherry Sport” organizojnë aktivitetin “Unë vizatoj, unë bëj, unë shkruaj”

  • Pri 03, 2020

03 Prill 2020


Redaksia e faqes në internet “Little Players” dhe “Cherry Sport” janë duke organizuar një konkurs motivues të quajtur “ Unë vizatoj, unë bëj, unë shkruaj (përderisa nuk jam duke luajtur), duke ftuar të gjithë tenistët të bëjnë përzgjedhjen e tyre më të mirë dhe dërgojnë historinë e tenisit gjatë kësaj kohe të izolimit.


Ju mund të tregoni historinë për sportin në përgjithësi, për ju në gjithçka, për koronavirusin, për rrethanat e çuditshme dhe të pazakonta që prekin të gjithë ne, për mendimet tuaja, ndjenjat, ëndrrat … Ju mund të ndani me ne përfundimet tuaja të mençura, ju mund të na dërgoni krijimet tuaja, muzikën tuaj ose produkte të ndonjë aftësie tjetër që mund të keni.


Tregimet mund të jenë qesharake, apo edhe të trishtueshme, ato mund të shpiken, ose të vërteta. Lëreni imagjinatën tuaj të fluturojë.


Forma nuk përcaktohet në mënyrë rigoroze – ju mund te dërgoni gjithçka që keni shkruar, një histori të shkurtër, një anekdotë ose një vizatim, disa vepra krijuese, një foto-histori, një regjistrim të shkurtër video, me komente (të paktën disa fjali ne gjuhen angleze dhe mund ti dergoni ne redakcija@maliigraci.rs.


Konkursi mbetet i hapur deri sa zgjate izolimi.


Per me shume detaje klikoni ne linkun me poshte:


https://www.cherrysport.net/news/motivational-open-competition-with-awards-i-draw-i-make-i-write-while-not-playing?fbclid=IwAR3k9XBhaTrAfjLB37o__gSf7XvxX2cLoXaNGAN649WFKq6n8KCoeOhj6Ps

Share this post