Lincencimi i 12 trajnereve nga Federata Nderkombtare e Tenisit (ITF Level 1)

  • Tet 15, 2016

Sot dhe dje ishin ditet perfundimare te seminarit per licencimin e trajnereve te Kosoves. Ne keto dy dite 12 trajner u nenshtruan 4 provimeve nen mbikqyrjen e te deleguarit nga ITF, Goran Shevchenko.
Te gjithe trajneret ju nenshtruan testit me shkrim, oret grupor, oret individual, dhe aftesise te luajtjes.
Ky eshte gjenerata e dyte e trajnereve te cilet ju nenshtrohen ketyre testeve dhe pas disa diteve do te pajisen me licencen, varesisht prej rezultateve.
Ju deshirojme suksese te gjithe trajnereve ne marrjen e licenses dhe poashtu ne punen me lojtare ne te ardhmen.

Share this post