Learta Muharremi dhe Unik Ramadani kampionë të ‘Sporek Juniors 2021’ U12

  • Maj 16, 2021

➡️Gjatë këtij vikendi është mbajtur turneu ‘Sporek Juniors 2021’ U12 në fushat e tenisit Arben Zeka në Brestovik nga KT ‘Sporek’ në bashkëpunim me FTK-në.

Në konkurencën e vajzave kampione është shpallur Learta Muharremi duke mposhtur në finale Mei Hasanaj, ndërsa në konkurencën e djemve në finale janë takuar Ervin Doli dhe Unik Ramadani i cili edhe doli fitues.

Urime fituesve dhe suksese të gjithëve në garat e ardhshme!

Share this post