LADIES OPEN 2020 po afrohet

  • Kor 22, 2020

LADIES OPEN 2020

Ladies OPEN 2020 po afrohet, kanë mbetur edhe nëntë (9) ditë deri në fillimin e xhirove të para të turneut. Turneu për femra të moshës së rritur mbahët nga data 30 korrik – 02 gusht 2020, në fushat e tenisit të K.T. Rilindja në Tokëbashqe- Prishtinë.

MËNYRA DHE KUSHTET E PARAQITJES


Email: tour@tenniskosova.com
Email attachment: Foto ID (vetëm herën e parë)
Afati i paraqitjes: 29.08.2020 @17:00
Shorti publikohet: 29.08.2020 @18:00
Orari publikohet: 29.08.2020 @21:00

Detajet tjera në courthive:

https://courthive.com/t/9f4005da-fc4f-46f6-a40c-a71264ad772f?
Share this post