Ladies OPEN 2020 për moshën e rritur fillon nesër.

  • Kor 29, 2020

29 Korrik 2020


Ladies OPEN 2020 për moshën e rritur fillon nesër.


Nesër më 30 korrik 2020 do të fillojnë xhirot e para të turneut “Ladies OPEN 2020” në fushat e tenisit të K.T. Rilindja në Tokëbashqe, Prishtinë.
Turneu po organizohet nga Federata e Tenisit e Kosovës me ndihmën e sponzorit kryesor Banka Kombetare Tregtare Kosove, dhe do të zgjasë deri më 02 Gusht.


Afati për paraqitje në turne mbetët i hapur vetëm edhe sot, deri në orën 17:00.


Shorti publikohet në oren 18:00, ndërsa orari në 21:00.


MËNYRA DHE KUSHTET E PARAQITJES


Email: tour@tenniskosova.comEmail attachment: Foto ID (vetëm herën e parë)


https://courthive.com/t/9f4005da-fc4f-46f6-a40c-a71264ad772f?


#LadiesOPEN2020 #WomenTennis #BKTKosova #BKT #BankaKombëtareTregtare #KosovoTennis #FTK

Share this post