LADIES OPEN 2019 po afrohet.

  • Kor 15, 2019

15 Korrik 2019

LADIES OPEN 2019 po afrohet.

Më 02-04 Gusht 2019, Federata e Tenisit e Kosovës organizon turneun “Ladies Open – 2019”. Turneu do të mbahet në fushat e tenisit të K.T. Prishtina, SH.F. Ismaijl Qemajli në Bregun e Diellit.
Turneu është i hapur për pjesëmarrës nga Kosova dhe jashtë saj, andaj ftojmë të gjithë dashamiret e tenisit të marrin pjesë në garë.
SHPËRBLIMET

Vendi I: €300
Vendi II: €150
Gjysmëfinalistët: €50

Kotizimi: €15
MËNYRA DHE KUSHTET E PARAQITJES
Email: federation@tenniskosova.com
Email attachment: Foto ID (vetëm herën e parë)
Afati i paraqitjes: 31.07.2019 @17:00
Shorti publikohet: 01.08.2019 @18:00
Orari publikohet: 01.08.2019 @21:00

Share this post