KT Arena organizon kete fundjave turnet U12/U14

  • Shk 24, 2020

24 Shkurt 2020

Kete fundjave me 29 Shkurt- 03 Mars K.T. Arena ne bashkepunim me FTK organizojne turnet per grupmoshen U12& U14, ne Llapnaselle.


ORGANIZIMI

Drejtori i turneut: Edon Ademi

Mob: +383 44 97 09 08
MËNYRA DHE KUSHTET E PARAQITJES

Email: edon.ademi99@gmail.com

CC:tour@tenniskosova.com

Email attachment: ID apo Pasaportë (vetëm herën e parë)

Afati i paraqitjes: 28.02.2020 16:30

Shorti publikohet: 28.02.2020 18:00h

Orari publikohet: 28.02.2020 21:00h

Share this post