Kryetari Rexhepi viziton klubet e tenisit në Prizren, Gjakovë, Pejë

  • Qer 08, 2020

03 Qershor 2020

Kryetari Rexhepi ka takuar sot disa nga klubet e tenisit në disa komuna të Kosovës.

Sot u vizituan Klubet e Tenisit në Prizren, Klubi e Tenisit në Gjakovë, Klubi i Tenisit në Pejë. Takimet u mbajtën me përfaqësuesit e klube për të parë gjendjen e tyre pas pandemisë Covid 19, ndërsa të gjithë u shprehën të lumtur me fillimin e ushtrimeve pas shkëputjes 2 mujore.

U diskutuan disa pika kryesore rreth gjendjes së infrastrukturës në klube, kushteve si dhe riformimit të kalendarit të garave.

Njëheri klubeve u dorëzuan edhe pllakatat “Luaj Sigurt” të cilat duhen të vendosen në hapësirat e qasshme.

Takimet e ardhshme do të behën edhe me klubet tjera aktive të tenisit.

Share this post