Kosovaret nesër fillojnë Fed Cup-in

  • Pri 15, 2018

Tenistet kosovare, nesër më 16 prill, fillojnë kampanjën e Fed Cup 2018 me përballjen kundër tenisteve nga ishulli më i madh i Afrikës, Madagaskari.
Tenistet tona janë tërhequr në të njëjtin grup edhe me nikoqiret e Tunizisë, qipriotet dhe algjerianet, me të cilat do të përballen në ditët pasuese.
Të interesuarit mund t’i ndjekin rezultatet live në https://www.fedcup.com/en/draws-results/group-iii/europe-africa/2018.aspx .

I urojmë shumë suksese vashave tona në Tunis!

Share this post