Kosova per here te pare organizon turne Tennis Europe

  • Mar 18, 2019

18 mars 2019

Kosova per here te pare organizon turne Tennis Europe

Eshte aprovuar kerkesa e FTK-se nga TE per te organizur turne Tennis Europe ne Kosove.

Federata do te organizoje turneun TE per grupmoshat U16 ne fushat e tenisit ne Brestovik, Peje, me 02-08 shtator.

Emri i turneut do te vendoset ne javet ne vijim, varesisht diskutimeve ne mes te Komunes se Pejes, K.T. Peja, Federates si dhe sponzoreve eventual te turneut.

http://te.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx…

Share this post