KOSOVA FED CUP TEAM READY FOR FINLAND

  • Pri 12, 2019

KOSOVA FED CUP TEAM READY FOR FINLAND !

Ekipi i tenistëve të rritura të Kosovës në Fed Cup me kapitenin, Ben Islami, do të marrin pjesë në kampionatin botëror të tenisit në grupin Euro Afrikan nga data 13 – 21 prill 2019. Në ekipin e sivjetëm do të jenë këto teniste: Arlinda Rushiti (Zvicër), Donika Bashota (Suedi), Blearta Ukehaxhaj (KS) dhe Vesa Gjinaj (KS).
Duke u bazuar në eksperiencat nga viti 2016, që kur Kosova merr pjesë në Fed Cup, këtë vit do ta kemi ekipin më të fortë deri me tani.
Në vitin 2016 i kemi mundur 2 shtete (Islandën dhe Mozambikun), në 2017 Moldavia s’na la të marrim pjesë ndërsa në 2018 në Tunisi, mundëm Madagaskarin.
Na priftë e mbara këtë edicion, Tennis to the Maxx !

Share this post