KOMUNA E VITISË ME FUSHË TË TENISIT!

  • Kor 27, 2022

Dje, me datë 26 korrik kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti së bashku me ipeshkvin e Ipeshkvisë së Kosovës, Dodë Gjergji përuruan fushën e tenisit në Subëll të Epërme.

Fusha u ndërtua nga dy donatorë: Manuell Jozes dhe Kristë Ramaj, kurse Komuna e Vitisë ka rregulluar hapësirën përcjellëse.

Ky është një hap i rëndësishëm për zhvillimin e sportit të tenisit në këtë komunë.

Share this post