KOMUNA E RAHOVECIT ME FUSHË TË TENISIT

  • Tet 12, 2021

Sot është bërë përurimi i fushës së tenisit në Komunen e Rahovecit, ku prezent ishte edhe kryetari i FTK-së Jeton Hadergjonaj, kryetari i komunës së Rahovecit z. Smajl Latifi, drejtoresha e Drejtorisë për Kulturë Rini dhe Sport Bjondina Kleqka si dhe pjesëmarrës të tjerë duke përfshirë edhe tenistë.

Ky është një hap i cili i hap rrugët sportit të tenisit që të zhvillohet edhe në këtë komunë.

Share this post