Kombëtarja e Kosovës për grupmoshën U14, po merr pjesë ne Kampionatin Evropian për Junior U14

  • Kor 23, 2018

Kombëtarja e Kosovës për grupmoshën U14, po merr pjesë ne Kampionatin Evropian për Junior U14, që po mbahet në Most të Çekisë. Kosovën po e përfaqësojnë tenistët:
Vesa Gjinaj, Forta Morina, Drinor Shamolli dhe Melos Nallbani

Share this post