Klubi i tenisit Arena organizoi turneun e fundit për këtë vit

  • Dhj 31, 2018

31 dhjetor 2018

Gjatë muajit dhjetor klubi i tenisit Arena organizoi turneun e fundit për këtë vit në të gjitha kategoritë .

Turneu u zhvilluar në 4 vikendet e muajit dhjetor, me shumë pjesëmarrës, ndërsa të dielën më 30 dhjetor 2018 u organizua përmbyllja e turneut me tri finale në kategori të ndryshme, veteran dhe U14 vajza/ djem.

Pas finaleve u mbajtë ceremonia e shpërblimeve për të gjithë fituesit, me q ‘rast fëmijët përfituan edhe dhurata për fund vit.

Share this post