Kete fundjave me 01-02 qershor K.T. Rilindja dhe K.T. Prizreni do te organizojne turnet e radhes

  • Maj 29, 2019

28 maj 2019

Kete fundjave me 01-02 qershor ne Prishtine K.T. Rilindja do te organizoje turneun e radhes “Mjeshtri Open 2019” per kategorine ROG, ndersa ne Prizren K.T. Prizreni organizon turneun per kategorine U16.
MËNYRA DHE KUSHTET E PARAQITJES
Email: federation@tenniskosova.com
Per turneun “Mjeshtri Open ROG” CC: arian.-@hotmail.com
Per turneun ” Prizreni Open U16″ CC: Jetonh71@hotmail.com
Email attachment: Foto ID (vetëm herën e parë)
Afati i paraqitjes: 30.05.2019, ora 17:00
Shorti publikohet: 31.05.2019, ora 18:00
Orari publikohet: 31.05.2019, ora 21:00

Share this post