Këtë fundjavë K.T. Peja organizon turneun “Peja KIDS 2020”

  • Gus 03, 2020

03 Gusht 2020

Këtë fundjavë K.T. Peja organizon turneun “Peja KIDS 2020” për grupmoshat ROG.


Turneu ishte paraparë të mbahët më 27-28 Qershor, mirëpo për shkak të pandemisë ishte shtyrë një një afat të pacaktuar.

Turneu mbahët në Karagaç-Pejë më 08-09 Gusht.


Mënyra dhe kushtet e paraqitjes


Email: kreshnik24@hotmail.comCC:tour@tenniskosova.comEmail attachment: Foto ID (vetëm herën e parë)

Afati i paraqitjes për turne:


Afati i paraqitjes fizike (Red): 08.08.2020 12:30

Afati i paraqitjes fizike (Orange): 08.08.2020 14:00

Afati i paraqitjes fizike (Green): 09.08.2020 12:30


#KlubiiTenisitPeja #TennisKIDS #Under10tour #tenislover #Pejë #Karagaç #TennisKosova #FTK

Share this post