Kanë përfunduar ndeshjet e kualifikimeve të Davis Cup 2022!

  • Qer 15, 2022

Me datë 14 qeshor, përfunduan ndeshjet kualifikuese të Davis Cup, që u mbajtën në fushat e tenisit në Taukbashqe, Prishtinë.

Pjesëmarrës në kualifikime ishin: Granit Bajraliu, Fresk Sylhasi, Meldin Mustafi, Melos Nallbani dhe Mal Agushi.

Për ekipin e Davis Cup u kualifikuan Granit Bajraliu, Mal Agushi dhe Fresk Sylhasi!

Suksese!

Share this post