Kampionati ekipor 2018

  • Qer 25, 2018

Më 30 qershor- 01 korrik, do të mbahen gjirot çerekfinale të Kampionatit Ekipor për vitin 2018.

Kampionati do të mbahet në sistemin Davis Cup, ku do të luhen 4 meçe individuale dhe 1 meç në çifte. Tutje do të shkojë klubi që do të arrijë së paku 3 fitore.

Në foto është paraqitur edhe skema e shortit për Kampionatin Ekipor- 2018.

Share this post