Kampi pergaditore i ekipit U16 per Baku 2019

  • Qer 26, 2019

26 Qershor 2019

Nga data 24 Qershor 2019 deri me daten 09 Korrik 2019 nen organizimin e Komitetit Olimpik te Kosoves po mbahet kampi pergaditor per ekipin e tenisit per Lojerat Olimpike per te rinj “EYOF 2019” qe do te zhvillohet ne Baku te Azerbaixhanit.

Ne kampin pergaditore po marrin pjese:

1. Forta Morina- Teniste
2. Vesa Gjinaj- Teniste
3. Melos Nallbani- Tenist
4. Fresk Sylhasi- Tenist
5. Festim Ibrahimi- Trajner

Kampi po mbahet ne Shkup ne klubin Tennis Park, dhe do te zgjase 15 dite.

Share this post