Kampi për grumpmoshen U16, Brestovik-Pejë

  • Kor 02, 2020

01 Korrik 2020

Federata e Tenisit është duke mbajtur kampin e parë për vitin 2020, për grupmoshen U16.

Kampi pesë ditor ka nisur sot në Brestovik-Pejë, ku po marrin pjesë 11 tenisit.

Shoqërues në kamp janë edhe selektori i kategorisë U16 Granit Bajraliu, trajneri kondicional Fatos Bejta dhe kordinatori i kampit Shkelzen Domi.

Tenistet do të përgaditën për pjesë taktike, fizike dhe mentale

Share this post