Kampi i tenistëve U14 në Ulqin

  • Pri 05, 2018

8 tenistët më të mirë kosovar të grupmoshës nën 14 vjeq, po marrin pjesë në kampin e tenisit në Ulqin.
Kampi po udhëhiqet nga trajnerët të licensuar të tenisit nga Kosova, Arian Ibrahimi, Senad Jusufi dhe trajneri kondicional, Fatos Bejta.
Qellimi i Kampit është rritja e cilësisë dhe përgatitja për turnetë e ardhshme.
Do të punohet 2 herë në ditë në kompleksin e mrekullueshëm të tereneve të tenisit në klubin e tenisit “Bellvue” në Ulqin.

Per foto KLIKO

Share this post