Kampi 5 ditor ne Shkup me trajnerin Dejan Marinkovic

  • Sht 04, 2016

Perfundoj kampi 5 ditor ne Shkup me trajnerin Dejan Marinkovic ne fushat e tenisit Jug te Shkupit.
Ishte nje pervoje e mire per 12 lojtaret dhe 4 trajneret nga Kosova ku mesuan teknike, taktik, koncept te lojes, yoga, ushtrime kondicionale, etj.

Share this post