“Kalaja Kids 2022”

  • Sht 19, 2022

Ka përfunduar turneu “Kalaja Kids”, i cili është zhvilluar për kategoritë ROG.

Turneu u organizua nga KT Kalaja në bashkëpunim me Federatën e Tenisit të Kosovës.🎾

Më poshtë gjeni rezultatet e turneut:

KALAJA 𝗞𝗜𝗗𝗦

👧Kategoria Green

🏆Hana Veseli

🥈Reina Selmanaj

👦Kategoria Green

🏆Heron Ajeti

🥈Shend Hoxha

👧Kategoria Orange

🏆Dejla Bajrami

🥈Evita Bujupaj

👦Kategoria Orange

🏆Eli Duraku

🥈Shuajb Myrta

👧 Kategoria Red

🏆Lejna Bajrami

🥈Etna Haxhismajli

Urime dhe suksese!

Share this post