KALAJA JUNIORS 2021-U18

  • Tet 12, 2021

Klubi i Tenisit Kalaja në bashkëpunim me Federatën e Tenisit të Kosovës këtë fundjavë më 16 dhe 17 Tetor organizojnë turneun “Kalaja Juniors 2021” për kategorinë U18.

Turneu do të mbahet te fushat e tenisit te qendra sportive ‘Sezai Surroi’, Prizren.

MËNYRA DHE KUSHTET E PARAQITJES

Email: duriim.morina@gmail.com

CC: tour@tenniskosova.com

Email attachment: Foto ID (vetëm herën e parë)

Afati i paraqitjes deri më 15.10.2021 në ora 17:00.

Share this post