KALAJA JUNIORS 2021- U16

  • Sht 21, 2021

Klubi i Tenisit Kalaja në bashkëpunim me Federatën e Tenisit të Kosovës më 25 dhe 26 Shtator organizojnë turneun ‘Kalaja Juniors 2021’ për kategorinë U16.

Turneu do të mbahet te fushat e tenisit te qendra sportive ‘Sezai Surroi’ në Prizren.

MËNYRA DHE KUSHTET E PARAQITJES

Email: duriim.morina@gmail.com

CC: tour@tenniskosova.com

Email attachment: Foto ID (vetëm herën e parë)

Afati i paraqitjes deri më 24.09.2021 në ora 17:00.

Share this post