“Kalaja Juniors 2021 – U14” turneu i radhës që organizohet këtë vikend

  • Mar 03, 2021

“Kalaja Juniors 2021 – U14” turneu i radhës që organizohet këtë vikend.

Këtë vikend më 06-07 mars 2021 K.T. Kalaja organizon turneun e parë për grupmoshën U14. Ky turne njëheri është turneu i dyti i organizuar për vitin 2021 në bashkëpunim me klubet e tenisit.

Turneu do të mbahet në Prizren.

Mënyra dhe kushtet e paraqitjes

Mob: +38349807488

Email: elezijulinda@gmail.com

CC: tour@tenniskosova.com

Paraqitja : 05.03.2021 17:00h

Shorti : 05.03.2021 18:00h

Orari: 05.03.2021 21:00h

Për më shumë detaje klikoni në linkun: https://courthive.com/t/4a2c28cf-126e-4e96-a6da-88ba1600eb49?

Share this post