KALAJA JUNIORS 2021- U12

  • Sht 14, 2021

Klubi i Tenisit Kalaja në bashkëpunim me Federatën e Tenisit të Kosovës më 18 dhe 19 Shtator organizojnë turneun ‘Kalaja Juniors 2021’ për kategorinë U12.

Turneu do të mbahet te fushat e tenisit te qendra sportive Sezai Surroi në Prizren.

MËNYRA DHE KUSHTET E PARAQITJES
Email: duriim.morina@gmail.com
CC: tour@tenniskosova.com
Email attachment: Foto ID (vetëm herën e parë)

Afati i paraqitjes deri më 17.09.2021 në ora 17:00.

Share this post