Ka përfunduar workshopi me trajnerë me ekspertin kroat Hrvoje Zmajic

  • Maj 01, 2022

Sot, ka përfunduar workshopi me trajnerë i mbajtur gjatë datave 25-29 Prill 2022, në fushat e tenisit të KT Rilindjes.Me ligjërues ekspertin kroat, Hrvoje Zmajic, trajnerët tonë patën mundësi të përfitojnë nga ligjërimet e Zmjaic dhe përvojat e tij, të cilat i ndau me trajnerët tonë.

Tema kryesore e këtij Workshopi me trajnerë ishte ‘Zhvillimi i tenistëve intelegjent që nga mosha e re. Përmirësimi i aftësive të trajnerëve për të punuar me tenistë premtues.’

Falenderojmë ekspertin Hrvoje Zmajic, trajnerët dhe të gjithë lojtarët që ishin pjesë e këtij workshopi

Share this post