Ka perfunduar turneu “Top Reklama Open- 2018”, U14

  • Tet 22, 2018

Ka perfunduar turneu “Top Reklama Open-2018” per kategorine U14.

Melos Nallbani dhe Vesa Gjinaj jane fitues te turneut. Sot ne finalen e meshkujve Melos Nallbani shenoj fitore ndaj Drinor Shamollit me rezultat 6:4 6:2, ndersa ne finalen e vajzave Vesa Gjinaj mposhti Aja Broqi me rezultat 6:0 6:1.

Garat u mbajten ne fushat e tenisit “Enes Nallbani”, ne Karagac- Peje.

Share this post